Vægmaling til ethvert behov forhandles

Trænger dine vægge derhjemme til at blive frisket op med ny maling, og er du i den forbindelse på udkig efter en forhandler af vægmaling i nærheden af Værløse, Birkerød eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Farveriget i Farum forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af vægmaling og loftmaling til ethvert behov, og du kan selvfølgelig også finde den populære Flügger vægmaling i vores butik.

Vi tilbyder maling til ethvert behov i enhver tænkelig farve, så der er noget for enhver smag, uanset om du drømmer om at få en blå, sort, hvid, rød eller grøn farve på væggene derhjemme – eller måske en helt anden farve.

Vi står til rådighed med ærlig og grundig rådgivning

Der er et rigtigt stort udvalg af vægmaling at vælge imellem i vores butik, og det kan være svært som privat forbruger at vælge mellem de mange forskellige produkter og ikke mindst tilgængelige farver. Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og derfor stiller vi selvfølgelig gerne vores mangeårige erfaring og ekspertise til rådighed, så du kan få den rette rådgivning og vejledning.

Vi lægger stor vægt på altid at være ærlige og grundige, når vi rådgiver og vejleder, så du kan være helt tryg ved, at du får den rette hjælp af vores personale.

Kig forbi vores butik og se nærmere på vores udvalg af vægmaling

Skal du bruge vægmaling til væggene derhjemme, og kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg, eller har du brug for kompetent rådgivning, er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Farum. Her kan du finde et bredt sortiment med maling til konkurrencedygtige priser, og du har således også mulighed for at finde lige netop den maling, som du skal bruge til en billig pris.

I vores butik vil du også løbende kunne finde gode tilbud på vægmaling og vores øvrige sortiment af produkter.

Flügger farver, Farveriget v/Brian Lyng

Farum Hovedgade 85
3520 Farum

Åbningstider

Man: lukket
Tirs-fre: 10.00-18.00
Lør-søn: 10.00-14.00

Lukket alle helligdage

Stort udvalg af varer

Stort udvalg af varer

Rådgivning og inspiration

Rådgivning og inspiration

Mange års erfaring

Mange års erfaring

Har du nogen spørgsmål?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit malerprojekt? Så er du altid velkommen til at kigge forbi inden for vores åbningstider.